FANDOM


Complete this quiz by putting italic answers under the bolded text.

1. How is Firebending unique?

Answer: Firebending is unique because benders can generate their owm element to bend

2. What type of art is Firebending? Offensive? Defensive? Balanced?

Answer: Firebending is an offensive bending art.

3. Firebending is weak at night, and disabled at solar eclipses. Why is that?

Answer: Firebending is weak at night because firebenders draw their power from the Sun and because of that it is weaken at night and,since the Sun presence doesn't affect Earth during a solar eclipse, firebending is disabled during a solar eclipse

4. What is the sub-technique of Firebending?

Answer: The sub-technique of Firebending is lightning generation.

5. What is the opposite art to Firebending?

Answer: The opposite art of Firebending is Waterbending.

6. Can fire be augumented?

Answer:Yes, it can.

7. Do Firebenders use quick or slow movements?

Answer: Firebenders use quick moves.

8. How does the Equator help with Firebending?

Answer: The Equator powers Firebending up

9. Does anger help with Firebending?

Answer: It powers Firebending but can cause lots of destruction


Your grade is 85%! Congratualtions! You deserve the gift of fire! Now, head over and add the template to your page! Don't forget to add the Firebedner category to your userpage. And, also, join the Probending waiting list. And when four more people joins, an earthbender, a firebender, a waterbender and another earth bender, we can battle them. If we beat them three times in a row, whoever founded our team would become the Avatar. Blazing Ahmad, Firebender, General of the Fire Nation Navy, and Captain of the Probending Yu Dao Sky Bisons! 07:24, May 24, 2014 (UTC)

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.